Luna de miere imperiala

Ati spus “Da”?honnymooners-austria

Departe de lume, aproape de cer, un loc de vis va asteapta sa petreceti cele mai frumoase zile.

Austria este o tara cu peisaje spectaculoase, podgorii intinse, dealuri impadurite, lacuri in care se oglindesc piscurile albe ale Alpilor, biserici superbe, muzee renumite, castele, orase neschimbate, cu aer de  Ev Mediu, strazi si piete inguste, superbe orase de munte cu case mici si balcoane de lemn, pline de flori vesele.

Tara muzicii lui Mozart si Strauss, a valsurilor celebre, a castelelor cu istorie misterioasa, a statiunilor de schi cu partii faimoase, a Imperiului Hasaburgic, a lacurilor alpineAustria este o destinatie cu rezonante romantice imperiale si o destinatie perfecta pentru Luna de miere.

Vorarlberg si Tirol, Salzburg si CarinthiaKitzbuhel  si Lech sunt regiuni celebre de schi cu sute de km dehoneymoon-salzburg partii modern echipate.

Muntii Kaisergebirge din nordul Tirolului sunt favoritii cataratorilor montani.

Alte sporturi ca  paragliding si hang gliding sunt foarte populare in fiecare statiune de schi.

In zona lacurilor alpine, din Salzkammergut si Carinthiashiul pe apa si surfingul este ceva obisnuit.

Croazierele pe Dunare sunt preferatle romanticilor si a iubitorilor muzicii lui Strauss.

Hallstatt-Regiunea lacurilor alpine Salzkammergut – “cel mai frumos orasel din regiunea lacurilor alpine”, inscris in lista UNESCO a comorilor culturale ale umanitatii.
Albastrul profund al lacurilor alpine, impunatoarele masive muntoase inconjuratoare, fac din acest paradis natural, care se numeste Salzkammergut, o experienta de neuitat. Adevarata perla a regiunii – oraselul Hallstatt, ofera fiecarui vizitator, momente de neuitat.salzburg

Atractii turistice in Hallstatt: Mina de sare din Hallstatt, muzeul UNESCO – comori culturale, pestera Mamutilor si a Ghetarului Dachstein / Obertrau

Kirchberg – un orasel fermecator, situat la numai 6 km de celebra statiune Kitzbuehel, in inima muntilor Kitzbueheler-Grasberge. Lacul Kirchberg este amplasat in mijlocul unui peisaj magic, inconjurat de pajisti minunate si paduri ce se oglindesc in apa cristalina. Stand relaxati pe plaja ce inconjoara lacul, veti uita complet de lume – veti fi doar voi doi si acest “colt de paradis”.

La intoarcere, cateva zile in Viena, capitala muzicii, vor completa tabloul unei vacante frumoase si riguros albastra. Va propunem sa fiti departe de lume, voi doi, in imparatia Alpilor.
Totul este pregatit sa va realizeze visele. Doar vantul va poate tulbura vraja.

Daca peisajul muntos al Austriei oglindit in zecile de lacuri cu apa de clestar, este paradisul visat penru petrecerea “Lunii de miere”, scrieti-ne.

Copyright ©lunademiereblog. Toate drepturile rezervate

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s