Cancun, o destinatie fierbinte

 

Cancun este o destinatie pentru cupluri dinamice si dornice de petrecere.honeymoon6

Luna de miere pe plajele Mexicului este o vacanta, mai degraba, distractiva decat romantica, este o petrecere fierbinte cu emotii la cote maxime.

Momente de romatism sunt posibile in minicroaziere de seara cu cine romantice acompaniate de muzica live la saxofon.cancun-resort

Muzica live, de la raggae la slasa, rock si chitara solo, anima toate barurile, cluburile si restaurantele statiunii.

Viata de noapte pe coasta peninsulei este una dintre cele mai antrenante  din tot Mexicul.

Cancun este un oras plin de viata, stralucitor si cuceritor.

Excursiile posibile din Cancun sunt foarte diverse, acoperind zona culturala, viata marina si experientele inedite cum este inotul cu delfinii.

Cancun are un aer de oras nou pentru ca totul s-a construit in ultimii 25 de ani.

Statiunea este vestita prin ofertele de distractii si atmosfera animata nonstop. Poate, in lunile septembrie, octombrie si noiembrie atmosfera se tempereaza datorita vremii mai ploiase.

Cancun este considerat Meca distractiilor nocturne. Bugetul pentru cheltuielile de distractie nocturna trebuie sa fie generos pregatit.

Fiecare hotel are propriile programe de noapte. Distractiile la barul de piscina fac parte din cultura statiunii.clubbing

Se canta live, se danseaza, se bea, se canta karaoke. Atmosfera este incitanta si indiferent de varsta, lumea se antreneaza in distractie. Este molipsitor chiar si pentru persoanele mai retinute. Cancun este un fel de regenerare a spiritului de tinerete.

Preferatele europenilor, si nu numai, sunt localurile cu muzica mariachi. La cumparaturi toata lumea prefera un poncho, un sombrero cu boruri uriase, o bluza super colorata, obiecte de ceramica pictata cumodele aztece, o sticla cu tequila. Statiunnea Mazatlan si cartierul Golden Zone, pe coasta Pacificului, sunt  renumite pentru oferta de cumparaturi. Agentiile straine din zona ofera pachete turistice de cumparaturi in Mazatlan.

Mall-uri si piete de cumparaturi sunt in fiecare statiune. In Acapulco, de-a lungul strazii de coasta Costera sunt zeci de magazine.

Mall-ul Kukulkan Plaza din Cancun se intinde pe 60000 mp. Market 28 numit si  “mercado veintiocho” ofera numai produse artizanale.

Copyright ©lunademiereblog. Toate drepturile rezervate

Daca vreti sa va petreceti “Luna de miere” pe plajele exotice ale Cancunului, scrieti-ne.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s