Seychelles, casatorie pe malul marii

Arhipelagul Seychelles sau “Bijuteriile Oceanului Indian” numara 115 insule, din care cele mai importante sunt  Mahe, Praslin, La Digue, Silhouette,  Bird, Fregate si Desroches. Insulele sunt un paradis exotic, fiind considerate unul din cele mai frumoase locuri din lume.

Formatiunile granitice in combinatie cu plajele cu nisip fin si vegetatia luxurianta ofera peisaje minunate, unice si un decor de vis pentru reinoirea juramintelor de casatorie.

banyan-tree-seychelles-rom-wedatbanyantree-img2-1170x470

Oferta de nunta pe plaja este pentru cuplurile de tineri casatoriti care doresc sa-si reinoiasca juramintele intr-o atmosfera exotica si cu totul speciala. Nunta nu are efecte juridice dar va avea cele mai durabile amintiri.

Rochia de mireasa si accesoriile pot fi foarte simple, adecvate decorului exotic. In majoritatea pachetelor este inclus si buchetul miresei, simplu, de forma rotunda. Varianta de buchet lung se poate comanda optional.

Costurile sunt diferite, in functie de hotel, locatie si serviciile incluse. Preturile din oferta de mai jos sunt numai preturi informative la  pachetele  de baza. Le-am prezentat pentru a avea o idee despre bugetul necesar. 

 Serviciile enumerate pot fi completate cu  alte servicii. Fiecare hotel are  conditii la numarul minim de zile de cazare pentru perioada de Luna de miere.

Oricum, veti beneficia si de bonusurile speciale pe perioada de Luna de miere, asa cum le veti gasi mentionate in ofertele de Luna de miere.

Rezervarile se fac cu minim 3 luni inainte. 

Fiecare oferta este corelata cu oferta de cazare.

2017-02-08-00_26_33-weddings-constance-_-constance-hotels-resorts

Daca ati visat sa spuneti da, sa va declarati juramintele de iubire intr-un decor exotic, pe o plaja cu nisip fin, strajuita de palmieri, scrieti-ne.

Copyright ©lunademiereblog. Toate drepturile rezervate

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s