Maldive, casatorie pe plaja

Insulele Maldive sunt o destinatie exotica exclusiva,  cu plaje superbe de nisip alb, hoteluri elegante si servicii de clasa. Situarea lor geografica le ofera o clima tropicala si o vegetatie bogata, luxuruianta.

Fie ca alegeti o vila pe malul marii, o vila deasupra oceanului sau o vila in gradina de palmieri, alegerea este, in aceeasi masura,  inspirata. Fiecare amplasament are privilegiul sau, iar sejurul de Luna de miere va fi unul special. Fiecare hotel este amplasat pe o insula proprie, ofering privilegii unice, rar intalnite in alta parte.

hilton_bora_wedding

Oferta de nunta pe plaja este pentru cuplurile de tineri casatoriti care doresc sa-si reinoiasca juramintele intr-o atmosfera exotica si cu totul speciala. Nunta nu are efecte juridice dar va avea cele mai durabile amintiri.

Costurile sunt diferite, in functie de hotel, locatie si serviciile incluse. Preturile din oferta de mai jos sunt numai preturi informative la  pachetele  de baza. Le-am prezentat pentru a avea o idee despre bugetul necesar. 

Serviciile enumerate pot fi completate cu  alte servicii. Fiecare hotel are  conditii la numarul minim de zile de cazare pentru perioada de Luna de miere.

Oricum, veti beneficia si de bonusurile speciale pe perioada de Luna de miere, asa cum sunt mentionate in oferta de cazare.

Rezervarile se fac cu minm 3 luni inainte. 

Fiecare oferta este corelata cu oferta de cazare

Daca ati visat sa spuneti da, sa va declarati juramintele de iubire intr-un decor exotic, pe o plaja cu nisip fin, strajuita de palmieri, scrieti-ne.

Copyright ©lunademiereblog. Toate drepturile rezervate

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s