BORA BORA, Perla Iubirii

Sejur exotic pentru indragostiti

2017-02-03-23_04_49-startMicuta insula Bora Bora este cea mai frumoasa insula din arhipelagul polinezian. Inconfundabilele lagune si recife de coral s-au nascut prin stingerea treptata a vulcanului Mount Otemanu. Reciful de coral include minunscule insule si plaje extraordinare ce inconjoara  insula principala. Legatura dintre lagune si ocean se face printr-o singura trecere, Teavani, in vestul insulei.

Superlativele nu sunt suficiente pentru a descrie frumusetea si farmecul “Perlei Pacificului” si a lagunelor de culoarea turcoazelor din jurul ei.

Odata ajunsi la Bora Bora va veti indragosti pentru totdeuna de aceasta bijuterie din mijlocul oceanului.

Casutele, bungalow-urile, de deasupra oceanului sunt o gazda uluitoare pentru doi indragostiti.

De jur imprejur e atata muzica, poezie, si culoare incat marii artisti au declarat ca nimic nu lipseste  acestui loc pentru a fi o opera de arta de o frumusete absoluta. Apusurile si rasariturile de soare sunt un adevarat spectacol de magie coloristica.

Bora Bora este cel mai romantic loc de pe Pamant.

A fost facut pentru indragostiti. Inchideti ochii si imaginati-va un Rai pe Pamant. Mai colorat decat picturile lui Gaugain, mai enigmatic decat povestirile lui R. Louis Stevenson, mai idilic decat orice inchipuire.Bora Bora nu este un loc comun, usor accesibil. Aflata in mijlocul uriasului Ocean Pacific, o face greu accesibila.

Drumul pana la ea se face cu efort fizic si, desigur, financiar. Zborul lung, din Europa si nu numai,  seamna cu un pelerinaj la capatul caruia bucuria si fericirea sunt imense. Odata ajunsi deasupra insulei oboseala drumului se uita ca prin farmec si totul se transforma intr-o bucurie fara limite.

Veti trai cele mai fascinante zile din viata voastra. Aceste zile vor nu vor fi doar o vacanta, vor fi o parte UNICA din viata voastra.

d110-hero-tahiti-cruise-paul-gaugain-bora-bora-honeymoon-all-inclusive-romantic-vacation-2000x837

Program de vacanta 

Ajunsi pe insula, va veti relaxa total si veti trai una din cele mai frumoase vacante posibile. Dupa cateva zile si nopti fierbinti, o relaxare la centru spa, puteti sa faceti un tur al insulei,  sa faceti o scufundare cu submarinul, sa vizitati lagoonarium, sa inchiriati un yacht, sa faceti paraseling. In parcul acvatic, puteti inota cu rechinii si pisicile de mare.

O “relicva istorica”, cele 7 tunuri din cel de-al doilea razboi mondial, ar putea fi vizitata intr-o excursie cu 4×4. Drumurile interioare ale insulei sunt accesibile numai cu masini de teren. 

 O varianta de vacanta este o  croaziera printre insulele arhipelagului  care dureaza 8 sau  10 zile si are plecari fixe.

PERLA NEAGRA

Legenda spune ca Zeul Ono, a coborat pe curcubeu si a daruit Printesei Bora Bora o perla neagra ca simbol a dragostei eterne si al fidelitatii. De atunci, perla neagra cu reflexiile curcubeului a devnit un romantic simbol dragotei eterne. Specia de scoici care ofera cele mai frumoase perle din lume traieste numai in laguna Insulei Tahiti si in lagunele insulelor invecinate. Cele mai cautate perle sunt perlele negre, marca perlelor din zona tahitiana.

Preturile de vacanta in Bora Bora, chiar si in variantele cele mai economice, sunt mari. Bugetul minim de vacanta este de 10 mii de euro pentru 2 persoane.

De la un sejur de plaja, la un sejur  romantic de honeymoon sau o croaziera, pot fi oferite intr-un program complex simplu sau complex, la cerere.

In fotografii, hotelul Four Seasons, unul din cele mai frumoase hoteluri de pe insula.

Daca sunteti pregatiti pentru o petrecere in paradisul terestru, iar bugetul poate asigura acest vis, scrieti-ne.

Copyright ©lunademiereblog. Toate drepturile rezervate

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s