BALI, Paradisul ingerilor

 Romantic honeymoonLegendele amintesc despre o insula la est de Java, in inima Pacificului. Insula Bali, ingemanata cu insula Java apartine arhipelagului indonezian. Denumita “Dimineata lumii”, aceasta insula plina de mister si povestiri magice este una dintre cele mai populare destinatii turistice cunoscute in intreaga lume.

Impletind dotarile turistice la cele mai inalte standarde cu festivalurile pline de culoare mistica, acompaniate de muzica si dansuri populare locale, Insula Bali este locul ideal pentru petrecerea unei vacante romantice de invidiat.

Excursii in jurul nsulei, vizitarea templelor din secolul al XI lea,sporturi de apa, scufundari, dans pana noaptea tarziu, torente tropicale jucause, plimbari pe plaja mana in mana asteptand apusuri de soare superbe, croaziere printer insule, cine romantice la lumina lumanarilor,toate va asteapta sa celebrati dragostea.

Veti dansa in timpul festivalurilor traditionale pe luna plina sau crai nou, impodobiti cu ghirlande exotice, in ritmurile frumoaselor si unduitoarelor dansatoare.

Magia festivalurilor este o betie irezistibila care va imbogati sentimentele voastre cu o paleta infinita de nuante si irizari.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s